Hvad koster et badeværelse pr. m2

Posted By admin on jul 17, 2017 |


Den vil skræmme dig, da den er uhyggelig høj. Den kan overgå selve kvadratmeter prisen for dit hjem med længder. Et badeværelse er dyrt for pengepungen. Og det er ikke fordi, at man får noget ud af det. Værdien af huset vil ikke stige betragteligt. Selvfølgelig en smule, men ikke sådan at det er en investering.

Prisen må du ikke spare på. Hvis det var gulve, køkkener eller andet, så havde vi sagt, at du skulle finde de billigste. Dit badeværelse er dog en anden snak. Det er en vådrum, så det er omlagt flere krav end normalt og det presser prisen op. Du skal nemlig ud og finde håndværkere, der ved hvad de laver. Hvis ikke de gør det, kan de gøre skade på dit vådrum og det er dyrt at udrede.

Spar altså ikke på prisen.

 

Spar i stedet på materialerne

Du skal først og fremmest finde dig en stil. Tænk ikke på dit badeværelse, som rummet der forener hjemmet. Det skal og kan det ikke. Det er et badeværelse. Et meget unikt rum i dit hjem.

Tag på jagt, tilbudsjagt. Find alle de reklamer du kan, og kig dem så igennem til sømmene. Hurtigt vil du bemærke nogle gode tilbud, men lad dig ikke snyde. Kig efter samme produkt på nettet. Det kan meget vel være, at du finder dem billigere her.

Når du tager dig til og venter, kan du spare penge. Hastige og hurtige impulskøb gør intet godt. Du får kun badeværelset hurtigt, intet andet. Mens din pengepung er blevet tyndere og lettere.

Materialet er det eneste du kan spare på. Så spar da så meget, du kan. Bladr alle tilbuddene igennem. Vent. Vent. Og vent. En dag kommer tilbuddet på det toilet, du så gerne vil have.

Få inspiration hvor du kan. Kig for eksempelvis Badmodul A/S – klik her og bliv inspireret. De har mange inspirerende referencer.

 

Priseksempel 6 kvm

Typisk koster badeværelse ikke kunder 20.000 kr. pr. m2. Det er noget af en mundfuld. Så hvis du har 6 kvm, vil du altså komme op på 120.00 kr. inkl. moms. Det er noget af en regning.

Normalvis bliver du faktureret løbende. Projektet er delt ind i faser. Først opstarten, hvor alt bliver kørt væk og fjernet. Her betaler du nok omkring 15%. Bagefter skal materialer ind, væggene skal fuges og gulvet støbes. Det ender nok på de 35%. Og sådan forsætter det altså.

Projektet vil nok tage omkring 1 måned. Det er langhåret. Både for økonomien, men også for sindet.