Det nyeste beauty website er åbnet i DK

Posted By admin on sep 24, 2017 |


Så blev det endelig tid til at det nyeste skønhedssite slog dørerne op i Danmark. Navnet på butikken får du om lidt – for først lige se på hvad det lige er der gør dette site mere spændende, hvis man sammenligner med de mange andre hjemmesider der eksisterer online.

Hvad gør det her beauty website skulle være anderledes end de andre?

Det er faktisk simpelt nok: I stedet for at skulle at se på flere sites kan du nøjes med bare at kigge på MnsBeauty.dk – her samles nemlig alt, så du blot skal kigge et sted, og stadig kan få det hele med på samme tid.

Hvorledes fungerer det?

MnsBeauty.dk har været så intelligente at samle alle varer fra de største beauty websites, blandt andet Made4Men, NiceHair, Billigvoks, NiceHair, Billigvoks, Made4Men og mange flere. Det betyder at du kan spare din tid, og har muligheden for at finde alt som du står og mangler samme sted, i stedet for at skulle at surfe rundt på forskellige sider.

Køber man så gennem MnsBeauty?

Dog ikke, for det er stadig de oprindelige skønhedssider som har styr på den del. Det smarte som MnsBeauty.dk i stedet gør er, at sammensætte alle de her ekstremt mange produkter, så du på samme side kan se alle de skønheds og beauty produkter. Det eneste du skal er blot at klikke på knapperne eller billederne, og så bliver du sendt direkte til produktet hos Billigvoks, Made4Men, NiceHair eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan jeg læse mere om det her fantastiske skønheds website?

Sjovt du spørger – for MnsBeauty.dk er nemlig også yderst til stede på sociale media herunder fx Facebook, Pinterest og Google+. Du kan finde dem ved blot at søge efter dem på MnsBeauty eller MnsBeauty.dk.

Hvis jeg gerne vil komme i kontakt med stifterne af websitet – hvordan kommer man så det?

Vil du fx annoncere på sitet, give ris og ros eller noget andet, så skal du blot bevæge dig over til deres kontakt-side. Her vil du kunne sende en email direkte til de som har lavet siden.

Lad mig høre alle jeres kommentarer i kommentarfelterne herunder!